Personal Trainer gespecialiseerd in het trainen van vrouwen


Sport jij liever alleen onder begeleiding van een Personal Trainer, zodat je zeker weet dat je alle aandacht krijgt die je nodig hebt? Dan kan je bij PT voor Vrouwen terecht voor een 1-op-1 training. Ook wanneer je specifieke klachten hebt die in een groepsles moeilijk te ondervangen zijn raad ik je personal training aan. Op die manier kunnen we gericht met jouw klachten en doelen aan de slag.


Wat houdt 1-op-1 Personal Training precies in?

Wanneer je een 1-op-1 training bij PT voor Vrouwen boekt, spreken we op locatie af zodat ik je kan begeleiden bij het sporten. Ik ben een ervaren Personal Trainer gespecialiseerd in het trainen van vrouwen in elke fase van hun leven.

Voordat we beginnen met trainen hebben we eerst een intake gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we elkaar leren kennen en kan jij jouw doelen uitleggen zodat ik een op maat gemaakt trainingsprogramma kan maken. Heb je specifieke klachten zoals een diastase, urineverlies of hormoonschommelingen? Geen probleem! Het trainingsschema zal hierop aangepast worden.


Wat is de locatie van de Personal Trainingen?

De Personal Trainingen van PT voor Vrouwen vinden plaats bij ObstacleGYM. Deze locatie is in Purmerend en goed bereikbaar met voldoende parkeerplekken voor de deur. De exacte locatie en eventuele alternatieve adressen vind je hier.

Wil jij liever bij jou thuis trainen of heb je een andere locatie in gedachte? Neem dan contact met me op, dan kijken we naar de mogelijkheden.


Wat kost Personal Training bij PT voor Vrouwen?

PT voor Vrouwen werkt in trajecten van minimaal 5 weken. Dit betekend dat je minimaal 5 weken, 1 keer per week (of vaker), onder begeleiding komt sporten. 

5-rittenkaart

€300,-

10-rittenkaart

€550,-

Losse les

€65,-


1-op-1 Personal Training boeken

Een trainingssessie kan bij mij persoonlijk geboekt worden via info@ptvoorvrouwen.nl.

Twijfel je of Personal Training geschikt is voor jouw situatie? Neem dan contact met me op en dan kijken we er samen even naar. E-mailen
Instagram