Personal Trainer gespecialiseerd in het trainen van vrouwen


Ben je zwanger en ligt jouw kindje in stuit? Nog geen reden om je beval plan overboord te gooien. Er zijn namelijk manieren om je kindje te laten draaien zonder dat daar de handen van een gynaecoloog of verloskundige aan te pas komen. 

PT voor Vrouwen is gespecialiseerd in stuitliggingen en kan jou helpen om je kindje op een natuurlijke manier te laten draaien. In de vertrouwde omgeving van jouw eigen huis geef ik tijdens een stuit consult praktische tips en oefeningen waar je zelf mee aan de slag kan.


Wat houdt een Stuit Consult precies in?

Wanneer je een Stuit Consult bij PT voor Vrouwen boekt kom ik bij jou thuis langs met praktische informatie, tips en oefeningen waar je direct zelf mee aan de slag kan. Ik ben een ervaren personal trainer en één van mijn specialisaties is stuitliggingen.

We beginnen het stuit consult altijd met een korte intake zodat we even kennis kunnen maken en ik precies weet waar ik rekening mee moet houden qua oefeningen. Alle oefeningen zijn veilig voor het zwangere lichaam en het kindje.


Wanneer kan ik een Stuit Consult het beste plannen?

Vanaf ongeveer 32 weken gaan de meeste kindjes met hun hoofdje naar beneden liggen. Ligt jouw kindje in stuit dan zal er rond week 36 tot 37 een draaipoging door een gynaecoloog of verloskundige voorgesteld worden. 

Wil je deze zogenoemde 'versie' voor zijn, dan adviseer ik om het Stuit Consult in week 34 of 35 te boeken. Op deze manier heb je ruim de tijd de oefeningen uit te voeren en geef je het een kans om effect te hebben. 

Om zeker te zijn van een plekje kun je het consult het beste voor week 34 bij me boeken. Mocht je kindje gedraaid zijn nog voor dat het consult heeft plaatsgevonden? Dan is dat natuurlijk super en kan je het consult gratis bij mij annuleren.


Wat kost een Stuit Consult bij PT voor Vrouwen?

Een stuit consult bij PT voor Vrouwen kost €120,-. Dit is exclusief reiskosten. Woon je in Purmerend? Dan zullen er geen reiskosten in rekening gebracht worden.


Een Stuit Consult boeken

Een Stuit Consult duurt ongeveer 1,5 uur en kan bij mij persoonlijk geboekt worden via info@ptvoorvrouwen.nl.

Twijfel je of een Stuit Consult geschikt is voor jouw situatie of denk je dat je al te ver in je zwangerschap bent? Neem dan contact met me op en dan kijken we er samen even naar. E-mailen
Instagram