Personal Trainer gespecialiseerd in het trainen van vrouwen


Daar zit je dan, met een klein wondertje in je armen. Een roze wolk of niet, zo'n zwangerschap en bevalling gaat je niet in de koude kleren zitten. Daarnaast zou je toch graag weer in beweging willen komen. Maar wat kan je wel doen en waar moet je nog even mee wachten?

Een lichaam na een zwangerschap is eigenlijk net zo bijzonder als een lichaam tijdens de zwangerschap. Helaas krijgen vrouwen hier vaak niet de credits voor. Er wordt soms zelfs geadverteerd met 'back in shape' na je zwangerschap. Ik vind het jammer dat vrouwen zich hier in deze fase van hun leven druk om maken. Je lichaam heeft zoveel werk geleverd. Je mag best een beetje lief zijn voor jezelf!

Wat ik vind dat er wel toe doet in deze periode is je bekkenbodem, je rug/schouders en je core spieren. Deze zijn namelijk extra kwetsbaar na je zwangerschap en hebben een beetje extra aandacht nodig. Prolapse, diastase, urineverlies en rug-/schouderpijn zijn veel voorkomende postnatale kwaaltjes. Gelukkig kan ik jou hierbij helpen tijdens de MomFit trainingen.

Tijdens de trainingen gaan we samen met andere mama's aan de gang met ons postpartum lichaam. Stapje voor stapje, met oefeningen die veilig zijn voor een lichaam dat net een klein mensje (of misschien wel meerdere!) op de wereld heeft gezet. Ons doel? Een sterk en gezond lichaam zodat jij zonder rugpijn je kindje op kan tillen en er straks met gemak achter aan kan rennen als dat nodig is. Daarnaast is het ook gewoon erg gezellig en, niet geheel onbelangrijk, even een uurtje quality time.


Wat houdt een MomFit groepsles precies in?

* Trainingen in groepsverband samen met andere moeders

* Onder begeleiding van een ervaren personal trainer gespecialiseerd in het trainen van vrouwen voor-, tijdens- en na de zwangerschap.

* Oefeningen gericht op het herstel van jouw lichaam

* Hulp bij diastase en bekkenbodem klachten

* Had ik al gezegd dat het gezellig is?


Wat is de locatie van de MomFit Groepsles?

De MomFit Trainingen van PT voor Vrouwen vinden plaats in Purmerend en Zuidoostbeemster. Deze locaties zijn beide goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met voldoende parkeerplekken. We zullen zoveel mogelijk buiten trainen, maar mocht het weer het echt niet toelaten dan is er een locatie in Purmerend Noord waar we binnen kunnen trainen.


Wat zijn de dagen en tijden van de MomFit Groepsles?

De MomFit groepsles wordt gegeven op:
Maandag 20:00-21:00 en woensdag 20:00-21:00


Waar kan ik me aanmelden voor een MomFit groepsles?

Zin om samen in beweging te komen na jouw zwangerschap? Doe dan mee met de Postnatale groepsles!

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@ptvoorvrouwen.nlE-mailen
Instagram