Personal Trainer gespecialiseerd in het trainen van vrouwen


Train jij liever in de vertrouwde omgeving van je eigen huis of ben jij om wat voor reden dan ook aan huis gebonden? Boek dan een trainingssessie aan huis! PT voor Vrouwen zorgt voor de benodigdheden om bij jou thuis te kunnen trainen. Maak je niet druk wanneer je niet zo'n grote woning hebt. We hebben namelijk niet veel ruimte nodig voor een effectieve training. Daarnaast is het ook mogelijk om bij jou in de omgeving te trainen. Denk bijvoorbeeld aan een park, bos of grasveldje bij jou in de buurt.


Wat houdt Personal Training aan huis precies in?

Wanneer je een aan huis training bij PT voor Vrouwen boekt kom ik bij jou thuis langs zodat ik je kan begeleiden bij het sporten. Ik ben een ervaren Personal Trainer gespecialiseerd in het trainen van vrouwen.

Voordat we beginnen met trainen hebben we eerst een intake gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we elkaar leren kennen en kan jij jouw doelen uitleggen zodat ik een op maat gemaakt trainingsprogramma kan maken. Heb je specifieke klachten zoals bekkenpijn, een diastase of prolapse? Geen probleem! Het trainingsschema zal hierop aangepast worden.


Welke soorten trainingen worden aan huis gegeven?

* Reguliere training gericht op jouw persoonlijke doelen

* Pre- en postnatale training

* Training gericht op een kinderwens

* Training gericht op overgewicht

* Training gericht op de overgang

* Training gericht op klachten rondom de bekkenbodem

* Training gericht op een diastase


Personal Training aan huis boeken

Maak nu een afspraak voor een gratis intake gesprek zodat we kennis kunnen maken en jouw doelen kunnen bespreken. Boeken kan door een mail te sturen naar info@ptvoorvrouwen.nl.

Twijfel je of Personal Training geschikt is voor jouw situatie of twijfel je tussen aan huis of op locatie? Neem dan contact met me op en dan kijken we er samen even naar. 
E-mailen
Instagram