Personal Trainer gespecialiseerd in het trainen van vrouwen


Wil jij graag in beweging komen of blijven, sport je graag in een groep of heb je net die ene stok achter de deur nodig? Goed nieuws! PT voor Vrouwen heeft een wekelijkse small-group training gericht op vrouwen. Samen met andere vrouwen gaan we op een laagdrempelige manier aan de slag met een gezonde leefstijl.


Wat houdt een VrouwFit Small-Group Training precies in?

Een VrouwFit Training is een groepsles voor vrouwen die graag in beweging willen blijven. De groep bestaat uit maximaal 5 vrouwen. Op die manier kan ik mijn aandacht goed verdelen en krijgt iedereen de begeleiding die zij nodig heeft.

De training bestaat elke keer uit een andere les met verschillende spier versterkende oefeningen. Basisoefeningen komen vaak aan bod, maar elke keer net weer in een andere vorm wat het uitdagend en leuk maakt. Elke oefening wordt duidelijk uitgelegd en de begeleiding is er op gericht om je te helpen met de juiste houding de oefening uit te voeren.

Tijdens de lessen staan jullie als vrouw centraal. Lukt iets niet vanwege een blessure of andere lichamelijke ongemakken? Geen probleem! Dan passen we de oefening aan of kijken we naar welke oefening wel mogelijk is.


Wat is de locatie van de VrouwFit Groepsles?

De VrouwFit Trainingen van PT voor Vrouwen vinden plaats in Purmerend en Zuidoostbeemster. Deze locaties zijn beide goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met voldoende parkeerplekken. We zullen zoveel mogelijk buiten trainen, maar mocht het weer het echt niet toelaten dan is er een locatie in Purmerend Noord waar we binnen kunnen trainen.


Wat zijn de dagen en tijden van de VrouwFit Groepsles?

De VrouwFit groepsles wordt gegeven op:

Maandag 20:00-21:00 en woensdag 20:00-21:00Wat kost een VrouwFit Training bij PT voor Vrouwen?

PT voor Vrouwen werkt met de VrouwFit training op basis van aanmelding. Er kunnen maximaal 5 vrouwen in een small-group training om de kwaliteit te waarborgen. 

Vol = Vol


1x per week small-group training VrouwFit

Jaar abonnement €35,- per vier weken

Half jaar abonnement €37,50 per vier weken

Kwartaal abonnement €40,- per vier weken

Losse les €10,-Aanmelden voor de VrouwFit Groeples

Voor een groepsles kan je je persoonlijk bij mij aanmelden via info@ptvoorvrouwen.nl. Je bent altijd welkom om een keer een gratis proeflesje mee te doen!

Twijfel je of een VrouwFit groepsles geschikt is voor jouw situatie? Neem dan contact met me op en dan kijken we er samen even naar. 


E-mailen
Instagram