Personal Trainer gespecialiseerd in het trainen van vrouwen


Je bent zwanger! Gefeliciteerd!

Tijdens een zwangerschap gebeurt er ontzettend veel in je lichaam. Je bent tenslotte een klein mensje aan het maken. Hormonen vliegen alle kanten op, je krijgt last van je bekken, rug of stuitje en hallo vreetbuien en misselijkheid!

Het is lastig om tijdens deze bijzondere periode balans te vinden en de juiste keuzes te maken. Wat mag je bijvoorbeeld wel en wat absoluut niet?

Tijdens de ZwangerFit Groepsles begeleid ik jou, samen met andere mama's-to-be, om fit en sterk te blijven tijdens en na je zwangerschap. Alle oefeningen worden aangepast aan het trimester waarin jij zit zodat je geen onnodige risico's loopt voor jezelf, maar ook zeker niet voor je kindje(s). Naast dat je fit blijft tijdens de zwangerschap is het vooral ook gezellig en (niet onbelangrijk) even een uurtje quality time.


Wat houdt een ZwangerFit Groepsles precies in?

* Trainingen in groepsverband samen met andere moeders-to-be (max. 5 personen om de kwaliteit te waarborgen)

* Onder begeleiding van een ervaren personal trainer gespecialiseerd in het trainen van vrouwen voor-, tijdens- en na de zwangerschap.

* Oefeningen gericht op het trimester waarin jij je bevindt

* Had ik al gezegd dat het gezellig is?


Wat is de locatie van de ZwangerFit Groepsles?

De ZwangerFit Trainingen van PT voor Vrouwen vinden plaats in Purmerend en Zuidoostbeemster. Deze locaties zijn beide goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met voldoende parkeerplekken. We zullen zoveel mogelijk buiten trainen, maar mocht het weer het echt niet toelaten dan is er een locatie in Purmerend Noord waar we binnen kunnen trainen.


Wat zijn de dagen en tijden van de ZwangerFit Groepsles?

De ZwangerFit groepsles wordt gegeven op:
Maandag 19:00-20:00 en woensdag 19:00-20:00


Wat kost een ZwangerFit Training bij PT voor Vrouwen?

PT voor Vrouwen werkt met de ZwangerFit training op basis van aanmelding. Er kunnen maximaal 8 vrouwen in een small-group training om de kwaliteit te waarborgen.

Vol = Vol


Zie hier de actuele tarieven van de trainingen.


Waar kan ik me aanmelden voor een ZwangerFit groepsles?

Zin om samen in beweging te blijven tijdens jouw zwangerschap? Doe dan mee met de ZwangerFit Groepsles!

Aanmelden kan door mij persoonlijk een mailtje te sturen via info@ptvoorvrouwen.nl
E-mailen
Instagram